قیمت گیربکس صنعتی متغیر است و به طور متداول به ابعاد، مشخصههای مربوط به دقت، لقی و نسبت چرخدنده و همچنین، سازندهای که آن را تولید کرده است، بستگی دارد.
تعریف ابتدایی جعبه دنده بدین صورت است که یک واحد یا جزء مکانیکی متشکل از یک سری چرخدنده یا مجموعه ای از چرخ دنده های تعبیه شده در یک محفظه است.
قبل از بیان انواع گیربکس صنعتی بهتر است کمی با نحوه عملکرد این ابزار آشنا شویم. در ابزارها و ماشینآلات مختلف از سیستمهای انتقال قدرت به منظور انتقال نیرو از نقطهای به نقطه دیگر استفاده میشود. گیربکس صنعتی یکی از ابزارهای سیستم انتقال قدرت است که بین تولید کننده قدرت (مثلا موتور الکتریکی) و مصرف کننده قدرت قرار میگیرد.
روغن کاری: اطمینان حاصل کنید که گیربکس طبق توصیه های سازنده به درستی روغن کاری شده است.
دستگاه هایی مانند جرثقیل های چند منظوره ثقفی و میکسرها انتخاب های عالی برای انتخاب و بهرهبرداری از این نوع گیربکس ها هستند.
طیف وسیعی از طرحهای پروفیل چرخدنده مختلف وجود دارد که همگی طیفی از سطوح نویز، درجه تماس بین دندانهها، جهت انتقال نیرو و البته هزینه تولید را ارائه میدهند.
با توجه به این اطلاعات، می توانید یک گیربکس مناسب با نسبت تبدیل و گشتاور مناسب انتخاب کنید.
کاربردهای مختلف به درجه های ویسکوزیته روان کننده متفاوتی نیاز دارند تا به اندازه کافی از تجهیزات محافظت کنند و عملکرد مطلوب را تضمین کنند.
گیربکس اکسترودر نوعی از گیربکس های صنعتی محسوب می شود که در هنگام حمل مواد، تحمل بار شعاعی، بار محوری، بار لحظه ای و شوک را دارا بوده و از این جهت به یک گیربکس خاص مبدل شده است. گیربکس اکسترودر موجب می شود تا با فرآیند اکستروژن، مواد پرس شده و قطعه مورد نظر تولید گردد. اکستروژن یک فرآیند قالب گیری تولیدی بوده و گیربکس اکسترودر به واسطه توان، قدرت و گشتاور بالایی که ایجاد می کند برای تامین فشار لازم برای تزریق مواد به داخل قالب مورد استفاده قرار می گیرد. گیربکس اکسترودر در حقیقت گیربکس کرانویل یا شافت موازی بهینه سازی شده است که قدرت تحمل بارهای محوری و شعاعی را دارا بوده و گشتاور بسیار بالایی ایجاد می کند. عملکرد این گیربکس به این صورت است که نیروی الکتروموتور به گیربکس منتقل شده و گیربکس اکسترودر با کاهش دور، گشتاور را به شدت افزایش داده و با چرخش ماردون، انتقال متریال به داخل قالب با فشار بالا انجام می شود.
گیربکسهای خورشیدی از یک چرخ دنده مرکزی برخوردارند که توسط چند چرخ دنده کوچک احاطه شده است. این گیربکسها در سیستمهای انتقال قدرت دقیق و متنوع مورد استفاده قرار میگیرند.
انواع مختلفی از گیربکسهای صنعتی در سرتاسر جهان ساخته شده است. یکی از تفاوتهای اساسی موجود بین گیربکسها مشخصههای کارایی آنهاست. قیمت انواع گیربکس مرجع هم با در نظر گرفتن همین تفاوتها مشخص میشود.
گشتاور خروجی گیربکس: یکی از عوامل تاثیر گذار در قیمت گیربکس صنعتی، گشتاوری است که برای حرکت چرخدندهها تولید میشود.
دور خروجی الکتروموتور در هنگام خرید گیربکس صنعتی به این دلیل مهم است که هر گیربکس صنعتی دارای نسبت تبدیل متفاوت می باشد که هنگام اتصال به الکتروموتور دور خروجی را کاهش می دهد.
گیربکس صنعتی به سیستمی گفته میشود که در آن انرژی مکانیکی از دستگاهی به عنوان محرک به دستگاهی به عنوان متحرک انتقال داده میشود که این انتقال قدرت با افزایش یا کاهش گشتاور و سرعت همراه است. وظیفه اصلی هر نوع گیربکسی انتقال و تبدیل قدرت و گشتاور بر حسب بخش های مختلف صنعتی مورد نیاز است.